Новини
Kia Stinger, ProCEED і Sorento стануть зірками експозиції Kia на виставці AgroExpo 2019

Kia Stinger, ProCEED і Sorento стануть зірками експозиції Kia на виставці AgroExpo 2019

2019-09-23

З 25 по 28 вересня у Кропивницькому відбудеться чергова щорічна аграрна виставка AgroExpo 2019. Традиційно одним з ключових учасників автомобільної експозиції стане бренд Kia, який представить не тільки популярні моделі Sportage, CEED та Rio, але і преміальну лінійку автомобілів.

 

AgroExpo 2019 стане вже четвертим аграрним форумом для компанії «Фалькон-Авто». Намагаючись бути ближче до потенційних клієнтів, офіційний дистриб'ютор бренду Kia в Україні представить на виставці не лише бестселер українського ринку Sportage, одного з лідерів С-сегменту CEED, а також крос-хетчбек Rio X-Line зі збільшеним до 195 мм кліренсом, а й преміальні моделі.

 

Зіркою експозиції стане найшвидший Kia в історії – фастбек-седан Stinger. Компанію йому складе абсолютно новий Kia ProCEED з кузовом Shooting Brake, а доповнить цей ряд вже добре відомий українцям, але від того не менш привабливий для придбання середньорозмірний кросовер Sorento.

 

Окрім можливості познайомитися з актуальним модельним рядом Kia гості, які відвідають стенд бренду в період з 25 по 27 вересня, отримають шанс стати володарями одного з трьох смарт-годинників Samsung Galaxy Watch. Для цього необхідно відвідати стенд у вищеописані дні, залишити свої контактні дані і стежити за повідомленнями на сторінці www.facebook.com/kia.ua.

 

Чекаємо вас на стенді Kia у Кропивницькому!