Новини
Kia, ймовірно, візьметься за літаючий транспорт

Kia, ймовірно, візьметься за літаючий транспорт

2019-10-09

Команду концерну Hyundai Motor Group поповнив Джайвон Шин, який обійняв посаду Виконавчого віце-президента і голови підрозділу «Міської повітряної мобільності (Urban Air Mobility)», покликаного запропонувати вирішення проблеми заторів, спричинених інтенсивною урбанізацією. 

 

Інтенсивна урбанізація і супутнє їй зростання парку автомобілів у великих містах призводять до утворення заторів, при цьому у довгостроковій перспективі ці проблеми, ймовірно, будуть тільки посилюватися. Саме тому Hyundai Motor Group, до складу якої входить і Kia Motors Corporation, створила підрозділ «Міської повітряної мобільності (Urban Air Mobility)», покликаний у найближчій перспективі дати відповідь на транспортні виклики сучасності.

 

Головою цього підрозділу призначено доктора Джайвон Шина, який раніше працював головою Управління з досліджень в області аеронавтики NASA, а також співголовою підкомітету з питань аеронавтики і технологій Національної ради з науки і технологій США.

 

Його вражаючий досвід в області конструювання літальних апаратів, силових установок, авіаційної безпеки і технологій управління повітряним рухом дозволить корейському концерну створити технології та інноваційні рішення для безпечних і комфортних повітряних подорожей.

 

В цілому потенціал сектора економіки, пов'язаного з повітряної мобільністю, оцінюють в 1,5 трильйона доларів у найближчі 20 років, тому хто знає, можливо вже досить скоро ми побачимо і літальні апарати з шильдиком KIA!

 

Примітка:

 

автор 3D-моделі концепту Kia Gerrida – Рене Габріелі