Новини
До продажу надійшли міський кросовер Kia Rio X-Line зі збільшеним до 195 мм кліренсом, а також седан Rio

До продажу надійшли міський кросовер Kia Rio X-Line зі збільшеним до 195 мм кліренсом, а також седан Rio

2019-09-16

Сімейство автомобілів Kia Rio є одним з найбільш великих у модельному ряду корейського бренду. Його шанувальників напевно порадує той факт, що міський кросовер X-Line відтепер представлений в дилерській мережі у модифікації зі збільшеним до 195 мм кліренсом. Також до продажу надійшла і нова партія компактних седанів Rio.

 

Популярність автомобілів класу SUV складно переоцінити. Велетенські позашляховики, средньорозмірні кросовери і компактні міські SUV користуються високим попитом, так що не викликає подиву і пильна увага автомобілістів до міського кросовера Rio X-Line. Відтепер до переліку його сильних сторін, що включає привабливий дизайн, насичені комплектації і 5-річну гарантію*, можна сміливо додавати збільшений кліренс. Так, дорожній просвіт автомобілів, оснащених 16-дюймовими колісними дисками, виріс до 195 мм, тоді як модифікації з колісними дисками R15 можуть похвалитися кліренсом 190 мм.

 

 

Як і раніше, X-Line представлений в трьох комплектаціях з 1.6-літровим бензиновим двигуном потужністю 123 к.с. На вибір пропонуються 6-ступінчаста механічна КПП або ж «автомат» з таким самим числом передач. Ціни на Rio X-Line стартують з позначки $16 600**, при цьому вже у стартовій версії «Комфорт» власник отримує чотири подушки безпеки, електричні склопідйомники і регулювання дзеркал заднього огляду, обігрів керма і передніх сидінь, систему контролю за тиском в шинах, автоматичний клімат-контроль, світлодіодні денні ходові вогні, мультимедійну систему з 4-ма динаміками, а також портами AUX і USB. Детальніше з комплектаціями Kia Rio X-Line можна познайомитися на сайті.

 

 

Що стосується седану Rio, то як і раніше, ця модель доступна з бензиновими моторами з робочим об'ємом 1,4 і 1,6 літра потужністю 100 і 123 к.с. відповідно. Обидва двигуна доступні в поєднанні з шестиступінчастою "механікою" або "автоматом". Завдяки тому, що седан дизайнери «малювали» з нуля, виглядає він гармонійно, а компактний «хвіст» багажника приховує вражаючі 480 літри обсягу для поклажі.

 

Ціни на Kia Rio в кузові «седан» стартують з позначки $15 300**, при цьому стартовою є версія «Комфорт». Її оснащення включає електросклопідйомники всіх дверей, обігрів керма, передніх сидінь і дзеркал заднього огляду, кондиціонер, систему контролю за тиском в шинах, денні ходові вогні, мультимедійну систему з 4-ма динаміками, а також портами AUX і USB. Детальніше з комплектаціями Kia Rio X-Line можна познайомитися на сайті.

 

* Гарантія 5 років або 150 000 км (в залежності від того, що настане раніше). Детальні умови та обмеження зазначені в супровідних документах до автомобіля.

 

** Ціни включаючи ПДВ станом на 16.09.2019 р Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури.