Новини
У Києві відбулася спеціальна сервісна подія «Дні турботи KIA»

У Києві відбулася спеціальна сервісна подія «Дні турботи KIA»

2019-09-16

У минулі вихідні на дилерському підприємстві «Автоцентр на Борщагівці» відбулася спеціальна сервісна подія «Дні турботи Kia». В рамках події власники автомобілів корейського бренду могли провести діагностику своїх авто і усунути виявлені недоліки зі значною вигодою.

 

У Києві в черговий раз відбувся щорічний сервісний захід «Дні турботи Kia». В рамках даної події власники Kia могли здійснити діагностику своїх автомобілів, а також усунути виявлені недоліки зі значною вигодою на запчастини, витратні матеріали та роботи.

 

 

У події взяв участь спеціальний гість, технічний фахівець з Kia Motors Corporation, який асистував механікам «Автоцентру на Борщагівці», демонструючи найбільш прогресивні методики діагностування.

 

 

 

 

«Дні турботи Kia» - це не просто сервісний захід, а справжнє автомобільне свято для всієї родини. Поки автомобілі проходили діагностику, їх власники могли взяти участь в екскурсії по сервісній зоні і послухати лекцію про принципи роботи гібридних, а також електричних силових установок Kia.

 

 

До задоволення гостей проводився міні-турнір з настільного футболу з тематичними брендованими призами, а любителі комп'ютерних ігор могли віртуально прокотитися за кермом Kia Stinger, взявши до рук джойстик приставки X-Box.

 

Протягом двох днів понад сто власників Kia відвідали «Дні турботи Kia», при цьому діагностика була проведена на більш ніж 70-ти авто.