Новини
Загадковий електричний концепт від KIA

Загадковий електричний концепт від KIA

2019-02-22

Рельєфний капот з маленькою кришкою, широченні арки, світлодіодне головне світло, схожі на ріжки равлика камери заднього виду, новий логотип KIA з підсвічуванням, гра світла напівкруглому бампері.

Агресивний потужний електромобіль - це, мабуть, останнє, що ми чекаємо від компанії KIA. І головне - незрозуміло, звідки ростуть ноги, з якою моделлю пов'язаний новий концепт. Здогадок небагато, правдоподібних версій немає. Банальний варіант: бренду мало кросоверів Xceed і Tusker, тому ось ще один.

Віце-президент KIA по дизайну Грегорі Гійом підказав: «Коли ви будете водити це авто, у вас волосся на дибки встануть». На даний момент у KIA є всього два серійних електромобіля: Niro EV (зліва) і Soul EV. Максимальна потужність в обох - 204 к.с., ємність топової батареї - 64 кВт • ч.

У сучасній історії марки було вкрай мало концептів, які б цілком не перетворилися в серійні моделі. У той же час пам'ятаємо, що в 2020 році KIA випустить водневу модель. Навряд чи виробник утримає інтригу до прем'єри в Женеві п'ятого березня.