Новини
Кросовер Kia Xceed - з’явиться у вигляді гібрида з зарядкою від мережі

Кросовер Kia Xceed - з’явиться у вигляді гібрида з зарядкою від мережі

2019-02-22

Компактний паркетник Kia Xceed буде представлено публіці на Женевському автошоу, так запевняє журнал L'Automobile. Були побоювання, що прем'єру затягнуть до осені. Як зрозуміло з назви, машина належить до родини Ceed, хоча і відрізняється в деталях від будь-якого з братів. Власне, перший натяк на екстер'єр, не рахуючи замаскованих прототипів на тестах, - це ескіз, викладений в мережу французькими журналістами (сама компанія офіційного анонса ще не робила).

 

За попередніми даними, піднятому «Іксу» компанія подарує всю гаму моторів Ceed: бензинові наддувні 1.0 і 1.4, плюс дизель 1.6 (всі разом вони перекривають діапазон від 115 до 140 сил, не рахуючи «запальнички» GT на 204 «конячки»). Повний привід ми тут навряд чи побачимо: за ним компанія буде відправляти клієнтів до більш високого Kia Sportage.

 

Крім того, Xceed зможе похвалитися гібридною системою з зарядкою від мережі і комбінованої віддачею в 204 л.с., повідомляє видання. Французькі журналісти додають інші цікаві деталі: на «Xceed» з'явиться повністю цифрова приборка з діагоналлю 12,3 дюйма і центральний екран на 10,25 дюйма (зараз в Ceed він може досягати тільки восьми). Пізніше, з осені, такі дисплеї поширяться на інші Ceed.