Новини
Модельний ряд Kia незабаром поповнить купе-подібний кросовер XCeed

Модельний ряд Kia незабаром поповнить купе-подібний кросовер XCeed

2019-06-05

26 червня відбудеться перша офіційна демонстрація нового кросовера Kia XCeed, створеного спеціально для європейського ринку. Автомобіль зі стрімким, ультрасучасним дизайном адресований клієнтам, які цінують в автомобілі, перш за все, стиль і технології.

 

Стильний, експресивний, сучасний і абсолютно новий Kia XCeed являє собою альтернативу традиційним більшим за габаритами, утилітарним SUV. Кросовер став четвертою моделлю, створеною на платформі нового Kia Ceed, доповнивши компанію, що складається з хетчбеку, універсалу і автомобіля з кузовом Shooting Brake.

 

Дизайн XCeed, як і інших моделей даного сімейства, створювався під керівництвом Грегорі Гійома у франкфуртській студії дизайну Kia. Цікаво, що з хетчбеком у нового кросовера тільки дві спільні зовнішні деталі – лобове скло і передні двері, тоді як всі інші кузовні панелі нові.

 

Маючи більш емоційний і динамічний вигляд, ніж абсолютна більшість конкурентів в категорії SUV-C, XCeed, тим не менш, має просторий салон і практичний багажник, які можна порівняти з такими у лідерів класу.

 

Перша офіційна демонстрація нової моделі відбудеться 26 червня.