Новини
Весняний сервіс від УкрАВТО

Весняний сервіс від УкрАВТО

2019-03-11

в "Автоцентрі на Харківіському" стартує сервісна акція "Весняний сервіс від УкрАвто". Відповідно умов акції у термін проведення кожному клієнту надається можливість провести наступні види робіт за спеціальною акційною ціною від 282 грн. з ПДВ (за один окремий вид робити), та замовити додаткові види роботи з технічного обслуговування чи ремонту автомобілів зі знижками до 15% на послуги та до 20% на запасні частини (в залежності від бренду) якщо така необхідність буде виявлена в процесі виконання діагностичних робіт (за виключенням регламентного ТО).

 

Акція діє: 11.03.2019 до 12.05.2019

 

Види робіт зі спеціальною акційною ціною:

 

Шиномонтаж від 282 грн. з ПДВ, включає в себе:

Зняття 4-х коліс, демонтаж існуючих покришок, встановлення нових (інших), балансування коліс, встановлення коліс на автомобіль. Роботи з шиномонтажу не включають в себе необхідні витратні матеріали та запасні частини в яких є потреба у використанні під час викинання вказаних робіт (грузи та інше), а також можливі додаткові роботи.

 

 

Контроль та регулювання кутів встановлення коліс від 282 грн. з ПДВ, включає в себе:

Контроль на регулювання кутів встановлення передніх коліс легкових автомобілів. Регулювання кутів встановлення задніх коліс сплачується додатково з розрахунку 0,3 нормо години за послугу, за акційною вартістю нормо-годин, без врахування можливих додаткових робіт, необхідність яких виявляється під час проведення. Роботи не включають в себе необхідні витратні матеріали та запасні частини, в яких є потреба у використанні під час виконання вказаних робіт. (регулювальні шайби, болти та інше).

 

 

Комплексна діагностика за 282 грн. з ПДВ, включає в себе:

а) діагностика ходової частини та рульового управління

б) діагностика гальмівної системи

в) діагностика рівня технічних рідин

г) діагностика електронних систем автомобіля*

*дана послуга дійсна для брендів KIA, ZAZ. На інші бренди за наявності технічної можливості АСП у проведенні такої діагностики

 

Детальні умови акції у консультантів з сервісу або за тел.(044) 393-23-34. термін дії акції з 11.03.2019 р. до 12.05.2019 р.