Новини
Стали відомі переможці акції Kia Lucky Drive to Australia 2019!

Стали відомі переможці акції Kia Lucky Drive to Australia 2019!

2018-10-23

19-20 жовтня в Києві відбувся черговий тенісний Pro-Am турнір «Київська осінь 2018». Вже традиційно партнером змагань став бренд Kia, завдяки чому переможці вирушать до Австралії, щоб насолодитися турніром Australian Open в рамках акції Kia Lucky Drive to Australia.

Великий теніс є другою головною спортивною пристрастю Kia Motors Corporation. Співпраця з Рафаелем Надалем і турніром Australian Open вже давно стали візитівками корейського бренду.

Тож не дивно, що і в Україні офіційний дистриб'ютор «Фалькон-Авто» вже третій рік є партнером тенісного турніру «Київська осінь», організованого фірмою «Брати Попко та Партнери».

У турнірі беруть участь як професійні гравці в теніс, так і аматори. Змагання проходять в парному форматі, тож відточена майстерність професіоналів органічно доповнює емоційну гру любителів.

19-20 жовтня турнір традиційно приймали криті тенісні корти спортивно-рекреаційного комплексу Olympic Village, при цьому учасників і гостей турніру зустрічав найшвидший автомобіль в історії бренду Kia – неймовірний Stinger.

Близько 60-ти пар змагалися за перемогу в «Київській осені 2018», при цьому мотиватором був не тільки солідний призовий фонд, а й можливість відвідати один з матчів Australian Open 2019 в рамках акції Kia Lucky Drive to Australia.

Дводенний марафон завершився перемогою пари Михайло Федорченко - Максим Седоплатов, яких очікує неймовірна поїздка до Австралії на один з найпрестижніших турнірів серії «Великого шолома».

До речі, в ході церемонії нагородження також відбувся благодійний аукціон, на якому були представлені картини українських художників, присвячені тенісу. Всі кошти, зібрані під час аукціону, будуть передані організаторами дитячій тенісній школі.

 

044 393 23 33