Новини
Романтична подорож на KIA SPORTAGE у ресторан KIDEV до свята 8 березня!

Романтична подорож на KIA SPORTAGE у ресторан KIDEV до свята 8 березня!

2019-02-19

Напередодні свята 8 березня «Автоцентр на Харківському» оголошує розіграш романтичної подорожі на KIA SPORTAGE у ресторан KIDEV та дарує цінні призи переможцям. Переможець що посяде перше призове місце отримає можливість провести романтичний вечір на двох 8 березня у ресторані KIDEV, грошовий еквівалент якого становить 1500 грн. (без урахування алкогольних напоїв)*. Для відвідувачів ресторану буде запропонована спеціальна святкова програма, що подарує чудовий настрій та зробить свято незабутнім.

 

Для участі у конкурсі необхідно:

1. Поставити "мені подобається" сторінці https://www.facebook.com/Autocentr.na.Kharkovskom/

2. Відмітити у коментарях подругу з якою Ви бажаєте здійснити романтичну подорож у ресторан KIDEV (тільки 1 особу і тільки один коментар)

3. Зробити репост даної публібкації

 

Переможці отримають наступні призи відповідно виграшних місць:

  1. Місце - Романтична подорож на KIA SPORTAGE у ресторан KIDEV (на двох осіб) – 8 березня
  2. Місце - Фірмова парасоля KIA
  3. Місце - Фірмова подушка KIA

 

Розіграш подарунків відбудеться 5 березня з 11:00 до 12:00 шляхом системи випадкового відбору чисел RANDOM.ORG. Форма відображення результатів – публічне оголошення у вигляді публікації на сайті та сторінці facebook «Автоцентру на Харківському».

Період проведення рекламного заходу: з 19.02.2019 до 04.03.2019

Адреса ресторану KIDEV: c. Чубинське, вул. Київська, 5, час роботи: 11:00 – 23:00

 

*Участь у розіграші можуть приймати особи яким виповнилося 18 років. Якщо витрачена сума буде перевищувати вказаний ліміт (1500 грн.) клієнту буде необхідно самостійно сплатити різницю. Для переможців конкурсу першого призового місця передбачено можливість здійснення трансферу у ресторан KIDEV з території «Автоцентру на Харківському» на автомобілі KIA SPORTAGE у чітко визначений час з 14:00 до 17:30 - 8 березня, або ж здійснити поїздку до ресторану самостійно, якщо час відвідування не співпадає з вказаним.