Новини
Позашляховий варіант моделі Ceed вийде під ім'ям Kia XCeed

Позашляховий варіант моделі Ceed вийде під ім'ям Kia XCeed

2019-01-29

Модель XCeed повинна повторити моторну лінійку простого Ceed: від 100-сильного агрегату 1.4 до наддувного 1.6 на 204 к.с, плюс дизель 1.6 в різних варіантах. Повного приводу, на жаль, ніхто не пророкує.

 

Автомобіль, раніше відомий під умовною назвою Ceed SUV, ще на крок наблизився до своєї прем'єри, дозволивши фотошпигунам розглянути себе краще на зимових випробуваннях. Крім того, ім'я цієї моделі: Kia XCeed. Не цілком ясно, чи оголосять в KIA її кросовером або хетчбеком підвищеної прохідності, однак в сім'ю Ceed «ікси» помістять точно. Нагадаємо, поки дана сім'я складається з хетчбека і двох універсалів: SW і ProCeed.

 

Отже, XCeed може сподобатися тим шанувальникам марки, яким Stonic малуватий, Sportage трохи завеликий, компакт Niro бентежить, ймовірно, тим, що може бути тільки гібридом або електрокаром, а Soul, припустимо, своїм занадто зухвалим виглядом. Чому саме XCeed, а не Ceed X-Line? Ймовірно, так виробник має намір підкреслити, що відмінності від простого хетча тут не зведуться до пластикового обвісу. Хоча найбільшим сюрпризом, ймовірно, стане дещо перероблена задня стійка і, відповідно, багажний відсік.

 

«У нас є шанс збільшити обсяг (продажів), але ми повинні змінити рецепт, у нас повинна бути інша пропозиція, більш актуальна», - заявив на початку року віце-президент KIA по маркетингу Артур Мартінс. А публіка, як відомо, нині жадає бачити кросовери під різними соусами. У будь-якому випадку в нинішньому році всі карти будуть розкриті.