Новини
Переможець тенісного турніру «Київська осінь 2018» відправиться на Australian Open 2019!

Переможець тенісного турніру «Київська осінь 2018» відправиться на Australian Open 2019!

2018-10-18

Бренд Kia і компанія «Фалькон-Авто» другий рік поспіль стануть партнерами напів професійного тенісного турніру «Київська осінь». Переможці змагань вирушать до Австралії в рамках акції Kia Lucky Drive to Australia, щоб насолодитися грою світових зірок тенісу.

Протягом двох днів, 19-20 жовтня понад 60 пар гравців змагатимуться за головні призи турніру, організованого юридичною фірмою «Брати Попко та Партнери».

Змагання проходять у форматі Pro-Am, тобто у складі кожної з команд грає «аматор» і досвідчений «профі», при цьому під час минулорічного турніру вирували справжні пристрасті, властиві «топовим» професійним змаганням.

Особливу атмосферу гарантує не тільки сильний склад учасників, а й чудові корти спортивно-рекреаційного комплексу Olympic Village. Крита конструкція дозволяє проводити на високому рівні змагання в будь-яку пору року.

До речі, призери турніру не тільки розділять призовий фонд $10 000. Пара переможців стане учасниками акції Kia Lucky Drive to Australia, в рамках якої відправляться до Австралії на один з матчів одного з найбільш грандіозних турнірів серії «Великого шолома» Australian Open 2019, в якому бере участь і бренд-амбасадор Kia Рафаель Надаль.

Окрім забезпечення одного з головних призів «Київської осені 2018», «Фалькон-Авто» також продемонструє гостям та учасникам турніру Kia Stinger, найшвидший автомобіль у історії корейського бренду.