Новини
Новий KIA Picanto на Харківському шосе, 179

Новий KIA Picanto на Харківському шосе, 179

2024-09-09

Станьте першим валсником нового KIA Picanto! Автомобіль вже доступний до продажу на Харківському шосе, 179.

Він пасує місту та виділяє Вас — новий Picanto, сучасний міський хетчбек Kia, був наділений ще більш сміливим стилем та передовими технологіями.

 

«Від міських пасажирів до молодих покупців, які купують свій перший автомобіль, частина успіху Kia Picanto полягає в його масовій привабливості», - каже Сьорд Кніппінг, віце-президент із продуктів і маркетингу Kia Europe. «У той час, коли ціни ростуть, а дебати про міський простір і якість життя стають голоснішими, новий Picanto дозволяє вам насолоджуватися свободою».

 

Новий Picanto пропонує вибір між базовою версією та GT-Line. Спортивний варіант GT-Line поєднує в собі стильний зовнішній вигляд із передовими технологіями, що робить Picanto GT-Line придатним як для молодих клієнтів, які купують свій перший автомобіль, так і для людей, які люблять компактність та комфорт.

 

Picanto є однією з найбільш продаваних моделей Kia у кількох регіонах світу та залишається улюбленою моделлю покупців автомобілів сегменту А в Європі, які користуються своїм автомобілем на короткі відстані та мають враховувати обмеженість паркувального місця в місті. Новий Picanto забезпечує виняткову функціональність і оснащений більшою кількістю стандартних функцій, ніж будь-коли раніше. Системи допомоги водієві також роблять навігацію Picanto багатолюдними європейськими містами легшою та комфортнішою.

 

Новий Picanto дозволяє молодим і новим клієнтам спілкуватися з брендом Kia і мандрувати життям разом – без шкоди для якості та комфорту. Це також символ незалежності. Завдяки легкості паркування та маневрування Kia Picanto може бути частиною системи мобільності, що розвивається, доступної в багатьох європейських містах, а також послуг паркування та поїздки. Багажник нового Picanto, який має об’єм до 1010 літрів (VDA), з легкістю помістить складаний велосипед або електросамокат.

 

Kia перетворюється на постачальника екологічних рішень для мобільності та планує випустити 15 моделей електромобілів до 2027 року. Доступні та економічні автомобілі, як-от покращений Picanto, підтримують цю трансформацію та прокладають шлях до стійкої мобільності в майбутньому.



Дізнавайтеся більше про новий Kia Picanto!

Отримати консультацію: (044) 393-23-33
Чекаємо на Вас за адресою: Харківське шосе, 179.


 

044 393 23 33