Новини
Бренд Kia в Україні знову підтримає тенісний турнір «Київська осінь 2019»

Бренд Kia в Україні знову підтримає тенісний турнір «Київська осінь 2019»

2019-10-18

18-19 жовтня у Києві відбудеться фінальний етап серії тенісних Pro-Am турнірів, організованих юридичною фірмою «Брати Попко і партнери» за підтримки бренду Kia в Україні. Переможці змагання отримають унікальну можливість стати учасниками активності Kia Lucky Drive to Australia.

 

Великий теніс вже давно став частиною ДНК бренду Kia, завдяки багаторічній співпраці з турніром Australian Open, а також бренд-амбасадором Kia Рафаелем Надалем. «Фалькон-Авто», офіційний дистриб'ютор Kia в Україні, підтримує глобальну ініціативу корейського автовиробника і третій рік поспіль виступає в ролі партнера серії тенісних турнірів, організованих юридичною фірмою «Брати Попко і партнери».

 

Протягом двох днів, 18 і 19 жовтня, близько 60-ти пар тенісистів змагатимуться за титул переможців серії з чотирьох турнірів, а також за можливість стати учасниками активності Kia Lucky Drive to Australia і відвідати один з матчів турніру Australian Open у січні наступного року. Приємно, що участь у змаганнях беруть не тільки шанувальники тенісу з України, а й Прибалтики, Білорусі, Німеччини.

 

Традиційно змагання проходять у форматі Pro-Am, таким чином в кожній парі грають досвідчений спортсмен і тенісист-аматор. Завдяки цьому турнір «Київська осінь» відрізняється високим рівнем гри, а градус боротьби на кортах досягає по-справжньому високих значень.

 

Ще однією невід'ємною частиною програми турніру є виставка картин українських художників, присвячених тенісній тематиці. В ході церемонії нагородження вони продаються в рамках благодійного аукціону, а зібрані кошти передаються в фонд, з якого фінансується участь юних українських тенісистів в турнірах за межами нашої країни.

 

Нагадаємо, що турнір «Київська осінь» є щорічним і проводиться з 2016 року. При цьому бренд Kia в Україні є партнером даного змагання вже третій рік поспіль. Наступного року організатори планують розширити географію турніру і організувати виїзний етап за межами України.